Oţelul Galaţi este în grupa C a Ligii Campionilor, alături de Manchester United, Benfica şi FC Basel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seara a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor. Fotbaliștii de la Oțelul spun că au nimerit într-o grupă care le este accesibilă, sperînd cel puțin la locul trei.

UPDATE, ora 19, 45: Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi se aflau în plin antrenament în momentul în care germanul Lothar Mathaus i-a extras din urnă şi i-a plasat în grupa C. Preparatorul fizic Ionel Tămăşanu a fost cel care i-a transmis numele adversarilor, pe un bileţel, antrenorului Dorinel Munteanu:

MANCHESTER UNITED (Anglia)

BENFICA LISABONA (Portugalia)

FC BASEL (Elveția))

Ceea ce n-a reuşit federaţia condusă de Mircea Sandu, aducerea lui Messi la Bucureşti, ar putea realiza Oţelul, dacă va nimeri în acceaşi grupă Cu FC Barcelorna.

Antrenament la ora targerii la sorţi!

Momentul cel mai important din istoria europeană a clubului gălăţean nu-i va prinde însă pe campionii României în faţa televizoarelor, cu ochii pe urnele şi bilele de la UEFA, ci pe teren. Antrenorul Dorinel Munteanu a renunţat la idea iniţială de a schimba ora antrenamentului, preferând ca în momentul tragerii la sorţi jucătorii săi să fie pe gazon, la o şedinţă de pregătire.



Dorinel Munteanu nu are mari preferinţe la tragerea la sorţi: "Vreau doar să nu cădem cu Barcelona, eventual nici cu Şathtior, în rest putem fi în grupă cu oricine. Sunt convins că nu vom face fotbalul românesc de ruşine".

De partea cealaltă, directorul general al clubului, Marius Stan, vrea nume grele, care să garanteze o reţetă financiară de succes. „Barcelona, Milan şi Ajax , aceasta ar fi grupa perfectă din punct de vedere al succesului financiar", a spus Marius Stan


În ultima urnă valorică

Cu un coeficient european aproape inexistent, Oţelul e considerată pe hârtie „Cenuşăreasa" Ligii Campionilor, fiind cotată printre cele mai slabe echipe dintre cele 32 care au obţinut calificarea în faza grupelor din punctul de vedere al acestui coeficient.

Iată componenţa a două dintre posibilele grupe în care ar putea evolua formaţia gălăţeană:

Grupa ideală financiar

Barcelona

AC Milan

Ajax

Oţelul

Grupă accesibilă

FC Porto

ŢSKA Moscova

FC Basel

Oţelul

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite