O femeie a ajuns la spital cu traumatism cranian după ce a fost lovită de un banner publicitar

0
Publicat:

Vântul puternic cauzează probleme în Galați. O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar smuls de vânt de la locul lui.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD FOTO: ARHIVĂ
Victima a fost preluată de un echipaj SMURD FOTO: ARHIVĂ

Incidentul a avut loc în orașul Galați. Potrivit ISU, femeia de 35 de ani a fost rănită în timp ce se află pe stradă. Ea a suferit un traumatism cranian. Victima a fost luată de un echipaj SMURD.

Vântul puternic a făcut pagube materiale însemnate în județul Galați. Acoperișul Casei de Asigurări de Sănătate din orașul Galați a fost avariat în timpul furtunii. 

De asemenea, un incident asemănător a avut loc la un bloc din orașul Tecuci. Tot la Tecuci, doi copaci au fost rupți și au avariat două mașini., anunță ISU Galați.

În zonele rurale ale județului, vântul puternic a distrus rețele electrice. 911 de consumatori din localitățile Brăhășești, Blânzi și Cuca nu au energie electrică. 

Remorca unui camion a fost luată pe sus de vânt și proiectată într-un tir

Accident spectaculos între Galați și Brăila. Remorca unui camion a fost distrusă de vânt și proiectată într-un alt tir, care se deplasa regulamentar din sens opus. Un șofer a fost rănit.

Potrivit IPJ Brăila, marți, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 87, între localitatea Șendreni și Baldovinești, ar fi avut loc un eveniment rutier.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Pitești, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galați către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus”, a transmis Poliția Brăila. 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului lovit, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat Poliția Brăila. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite