O angajată a Vămii Galaţi a fost bătută de un contrabandist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia făcea un control în Piaţa din cartierul Micro 17 (Piaţa Ruşilor) moment în care a fost luată la pumni de un individ prins cu ţigări de contrabandă. Vameşa are un deget rupt şi mai multe contuzii.

O echipa de control formată din inspectori vamali ai Directiei Judeţene Pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi a făcut, duminică, un control în piaţa Micro 17 (cunoscută şi ca Piaţa Ruşilor). Scopul descinderii a fost  identificarii persoanelor care vând produse accizabile (în special alcool şi ţigări) fără respectarea prevederilor legale.

În timpul acţiunii a fost depistat numitul Stelu Damian, în vârstă de 33 de ani, de cetăţenie română, care avea la vânzare mai multe pachete de ţigări marca WINSTON BLUE, cu timbre din fiscale de Republica Moldova.

În momentul în care i s-au cerut actele de identitate şi pentru marfă, individul a devenit violent şi a luat-o la bătaie pe una dintre mebrele comisie deinspecţie.

Agresorul a fost imobilizat de  membrii echipei de control şi a fost retinut ulterior de o patrula a Sectiei 3 de Politie. Inspectorul vamal a fost diagnosticat la serviciul Urgente a Spitalului Judeţean cu contuzii şi o fractură a unui deget al mâinii stângi.

Stelu Damian a fost  amendat de 1.500 de lei pentru incalcarea Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar ţigările au fost confiscate. El va trebui să dea socoteală şi pentru ultraj.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite