Noi interdicţii în pieţele din Galaţi. Cel mult 20 de persoane pot fi simultan într-o hală agro-alimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Piaţa Basarabiei va fi şi ea închisă pe timpul nopţii, iar comerţul cu amănuntul nu mai este permis acolo, ci doar vânzările angro. Deja toate halele de produse industriale din pieţe au fost închise pe termen nedefinit.

Ca urmare a noilor reglementări adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) de către Grupul de Suport tehnico-Ştiinţific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că începând cu data de 24 martie 2020 a instituit noi măsuri, în completarea celor deja introduse de luni.

Astfel, în intervalul orar 22.00 - 6.00 Piaţa Basarabiei va fi închisă, iar în restul timpului vânzarea cu amănuntul din amintita piaţă este interzisă. Aici va fi permisă doar vânzarea en-gross.

În toate pieţele agroalimentare din municipiul Galaţi va fi limitat accesul în halele acoperite la un număr maxim de 20 de persoane în acelaşi timp.

„Insistăm asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanţe de 1,5 m de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor”, a preciziat Administraţia Pieţelor.

Pe toată perioada stării de urgenţă , solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare vor fi depuse în format letric la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (office@piete-galati.ro; secretariat@piete-galati.ro).
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite