Marian Filimon, preşedinte PIMM Galaţi: „Cei doi acţionari care au cumpărat Ramplast sunt nişte băieţi care tac şi fac”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firma gălăţeană era unic distribuitor în România a produselor Ramplast
Firma gălăţeană era unic distribuitor în România a produselor Ramplast

Cristian Stoleru şi Gabriel Stoian, cei doi acţionari ai Societăţii Dynamic Selling Group SRL Galaţi, nu sunt figuri publice în Galaţi. Nu sunt înscrişi în partide politic şi nu s-au afişat pe la întâlnirile publice.

De la preşedintele Patronatului IMM-urilor din Galaţi, Marian Filimon, am aflat că firma celor doi a fost premiată în 2010 şi în 2011 în cadrul topului firmelor private din Galaţi. Dynamic Selling Group SRL a primit premiul pentru că a avut cea mai mare cifră de afaceri şi cel mai mare profit brut realizat de întreprinderile mici din judeţul Galaţi. Cât despre Cristian Stoleru şi Gabriel Stoian, Marian Filimon are numai cuvinte de laudă.

„Îi cunosc pe cei doi, sunt nişte oameni de mare valoare. Nu sunt persoane publice, dar fac mult mai multe decât cei care ies şi se laudă că fac”, ne-a explicat Marian Filimon. Deşi mai toţi ştiu despre cei doi că sunt foarte punctuali şi nu au datorii la stat, unii mai cârcotaşi spun că ar fi avut ceva relaţii de prietenie cu un director din cadrul Oltchim care i-ar fi sprijinit să ajungă cumpărătorii Ramplast-ului.

Reamintim, Ramplast DMC, divizia de materiale de construcţii a combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost vândută firmei Dynamic Selling Group din Galaţi, în cadrul licitaţiei organizate marţi de consorţiul de administratori judiciari ai societăţii de stat, respectiv Rominsolv şi BDO Business Restructuring.

Preţul de pornire în licitaţie a fost de 6,03 milioane de euro plus TVA, iar câştigătorul şi-a adjudecat Ramplast la un preţ de 7,75 milioane de euro. Plata pentru divizia specializată în producţia de profile PVC se va face de către cumpărător în trei tranşe: săptămâna viitoare urmează să fie plătită o rată de 3,75 milioane de euro, iar în următoarele două luni câte două milioane de euro. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite