Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în plină stradă după ce unul dintre ei a distrus parbrizul unei maşini cu o lopată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au provocat scandal pe o stradă din Galaţi, urmând să fie propuşi astăzi la arestare preventivă.

Pe 30 iulie, secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, printr-un apel la numărul unic de urgenţă la 112, cu privire la faptul că, pe strada Războieni, din municipiul Galaţi, în dreptul unui imobil, are loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au intervenit, reuşind să aplaneze conflictul înainte ca acesta să escaladeze.

”În urma verificărilor a reieşit că, în timpul altercaţiei, un tânăr, de 24 de ani, ar fi distrus cu o lopată parbrizul unui autoturism, parcat pe strada mai sus menţionată. Acesta şi alţi doi bărbaţi, de 29 şi 39 de ani, au fost transportaţi la spital, dar au refuzat atât investigaţiile medicale, cât şi internarea”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 30 iulie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite