Jucătorul peruan Daniel Chavez Castillo a semnat un contract cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul peruan Daniel Chavez Castillo, ultima dată la KVC Westerlo, a semnat un contract pentru jumătate de an, cu opţiunea de prelungire pentru alte trei sezoane, cu formaţia Oţelul Galaţi, informează site-ul oficial al campioanei României.

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, îşi doreşte să-l vadă la lucru cât mai repede pe Castillo.

"Încă nu ne entuziasmăm şi nu are rost să vorbim prea mult despre Chavez. El trebuie să vorbească pe teren, trebuie să demonstreze că nu degeaba are o carte de vizită impresionantă. Ne poate ajuta foarte mult şi, în ciuda celor speculate de presă, internaţionalul peruan se încadrează în plafonul nostru salarial. Am spus că nu vom aduce jucători mai bine plătiţi decât cei cu care am câştigat campionatul şi aşa vom face. Suntem nerăbdători să-l vedem la lucru", a spus Stan.

Internaţionalul peruan (10 prezenţe) în vârstă de 23 de ani a mai evoluat la formaţiile belgiene FC Bruges şi KVC Westerlo.

"Sunt foarte bucuros să fiu aici, la Oţelul, pentru că am ajuns la un club mare, unul care a câştigat campionatul în România. Vreau să muncesc foarte mult pentru a juca la noua mea echipă. O echipă bună, importantă, pentru că nu oricine joacă în Liga Campionilor.Îmi doresc în noul sezon să fiu campion! Oţelul, ca şi anul trecut, trebuie să câştige şi acum campionatul. Vreau cât mai multe trofee pentru acest club şi îmi felicit noii colegi că au reuşit această performanţă. Pe fanii Oţelului nu-i ştiu, dar sunt nerăbdător să-i cunosc. Am citit pe Internet că sunt fanatici şi îmi place asta. Sper să mă placă şi voi da tot ce am mai bun pentru echipă, dar şi pentru ei", a afirmat Daniel Chavez Castillo.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite