Joacă explozivă. Un băieţel a fost internat la Arşi după ce a aruncat un spray în foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma deflagraţiei flaconului presurizat cu gaz butan, copilul a fost împroşcat cu conţinutul  inflamabil  pe bază de alcool şi a suferit arsuri pe faţă şi mâini.

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna gălăţeană Cuza Vodă, este internat la Compartimentul Arşi al Spitalului de Urgenţă după ce a făcut o experienţă care ar fi putut avea urmări tragice.

Curios să afle de ce scrie pe flaconul unui deodorant al mamei sale că nu trebuie aruncat în foc, a deschis uşiţa sobei din bucătărie şi l-a aruncat peste jar. După câteva clipe, flaconul presurizat cu gaz butan (precum cel din butelia de aragaz) a explodat, iar lichidul inflamabil a fost proiectat prin gura sobei pe faţa şi mâinile copilului.

Mama lui l-a auzit ţipând îngrozit şi s-a întors în fugă în bucătărie unde şi-a găsit băiatul plângând şi tremurând şocat.

„S-a telefonat la 112 şi echipajul nostru a ajuns în câteva minute la familia respectivă. Copilul prezenta arsuri de gradele unu şi doi pe faţă şi la nivelul membrelor superioare. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă şi internat în secţia de Chirurgie plastică şi reparatorie – Compartimentl Arşi”, a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite