Incendiu la o gospodărie din Tecuci. A ars acoperişul unei case şi două anexe gospodăreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISU Galaţi
Foto: ISU Galaţi

Pompierii tecuceni au lichidat un incendiu izbucnit la o gospodărie din Tecuci. Focul a pornit de la jarul căzut dintr-o centrală termică, care a intrat în contact cu materiale combustibile.

Duminică seară a avut loc un incendiu la o gospodărie din Tecuci, pe strada Muzei. S-au deplasat de urgenţă trei maşini de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri Tecuci.

”Când au ajuns la eveniment, incendiul se manifestă generalizat la două anexe şi a fost localizat de pompieri la acoperişul casei. Din fericire, nu au existat victime. În incendiu au ars circa 90 de metri pătraţi de acoperiş, două anexe ale gospodăriei şi bunurile aferente a două camere”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut dintr-o centrală termică, care a intrat în contact cu materiale combustibile. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ce s-a schimbat după 5 ani de la incendiul din Colectiv: „Nu trece zi în care să nu simt vină; 5 ani de chinuri fizice şi traume sufleteşti. Încă sper că lucrurile se vor schimba”

Un copil de 14 ani a murit în urma unui incendiu în Sectorul 3 al Capitalei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite