Incendiu izbucnit la o gospodărie din judeţul Galaţi. Proprietarul a scăpat cu viaţă după ce a ieşit din casă chiar înainte de explozia unei butelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului Foto: ISU Galaţi
Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului Foto: ISU Galaţi

Pompierii intervin în prezent pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Odaia Manolache (comuna Vânători). Focul a pornit de la câteva bucăţi de jar căzute pe un covor dintr-o anexă a casei.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, descarcerarea şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi. Incendiul a izbucnit din cauza jarului care a căzut pe un covor din anexa casei.

”Proprietarul, un bărbat de 52 de ani, s-a trezit şi a iesit singur, când a văzut flăcările, tocmai la timp sa evite explozia buteliei pe care o ţinea în aceeaşi incintă şi care a dus la distrugerea anexei şi afectarea unei părţi din locuinţă”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Bărbatul de 52 de ani nu a solicitat îngrijiri medicale, dar paramedicii SMURD îl ţin sub observaţie pe timpul intervenţiei.

incendiu casa Galati 1
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite