VIDEO Incendiu puternic într-un apartament din Slatina. 22 persoane au fost evacuate, două femei au fost transportate la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu strada primaverii

Un puternic incendiu a izbucnit, joi-dimineaţă, 8 ianuarie 2020, într-un apartament din municipiul Slatina, fiind necesară evacuare a zeci de persoane.

Pompierii Detaşamentului Slatina acţionează în municipiul Slatina, strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul I.  La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. 

Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU OLt, Alin Băsăşteanu. Două femei, mamă şi fiică, au ajuns la spital.

„Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale.

   

Imagine indisponibilă

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina”, a mai spus Băsăşteanu.

incendiu strada primaverii
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite