Hotel pus la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina care tranzitează România. „Trimite-i la noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Refugiaţi ucraineni FOTO Twitter
Refugiaţi ucraineni FOTO Twitter

Managerul Hotelului „Andra” din Tecuci a anunţat că pune la dispoziţie camerele unităţii hoteliere pentru ucrainenii care au fugit din calea războiului.

Gest impresionant al managerului unui hotel din oraşul Tecuci. Acesta a anunţat pe o reţea de socializare că găzduieşte gratuit refugiaţi ucraineni pentru o seară, cărora le va oferi şi o masă caldă.

„Dacă vreodată va începe războiul în ţara mea, mi-aş dori că soţia mea şi copilul meu dacă reuşesc să treacă graniţa într-o ţară unde domneşte pacea să fie găzduiţi măcar o seară într-o locuinţa sigură.

Am luat decizia că la Hotelul Restaurant Andra din Tecuci în limita locurilor disponibile, să găzduim gratuit refugiaţi ucraninieni FAMILIE CU COPII pe baza actului de identitate. Vom oferi pe rând câte o seară de cazare şi o masă caldă familiilor cu copii ucrainieni ce sunt în trecere prin oraşul Tecuci.

Dacă auzi o familie de refugiaţi ucrainieni care are nevoie de adăpost, trimite-i la noi. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!”, este mesajul transmis de managerul hotelului restaurant Andra din Tecuci, scrie tecuceni.ro.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte între forţele armate ruse şi cele ucrainene în centrul Kievului. Zelenski: 137 de morţi, inclusiv civili, 316 răniţi

Război în Ucraina. Tancurile ruseşti au intrat în capitală. Ruşii îl caută să-l elimine pe preşedintele Zelenski VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite