Galaţiul găzduieşte a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Ceata lui Piţigoi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juriul este format din jurnalista Rumiana Nacheva (director al Festivalului Internaţional de Muzică Pop „Silver Yantra” de la Veliko Târnovo, Bulgaria) şi compozitorii Horia Moculescu şi Mihai Alexandru.

Cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii, „Ceata lui Piţigoi”, va avea loc la Galaţi, în perioada 17 – 19 iunie. Festivalul cuprinde concursuri de interpretare pentru grupele de vârstă 6-8, 9-11, 12-14 şi 15-17 ani.

Vineri, 17 iunie, de la ora 18,00, se va intona imnul Festivalului şi se va desfăşura concursul pentru grupa 6-8 ani. Tot atunci este programat un recital Amelia Jurcă, câştigătoarea ediţiei anterioare a festivalului, concurentă la Next Star, dar şi un program de balet al elevilor Şcolii de Arte a Centrului Cultural Dunărea de Jos(CCDJ), clasa Rodica Androne, după care va avea loc şi concursul pentru grupa 9-11 ani.

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18,00, se va desfăşura concursul pentru grupa 12-14 ani şi cel pentru grupa 15-17 ani, între cele două desfăşurându-se un program de balet al elevilor Şcolii de Arte a CCDJ, clasa Rodica Androne.

Duminică, 19 iunie, de la ora 11,00, va vea loc un recital al formaţiei Blue Danube Band, condusă de Mihai Susma, profesor al Şcolii de Arte a CCDJ, după care este programată gala laureaţilor.

Juriul este format din jurnalista Rumiana Nacheva (director al Festivalului Internaţional de Muzică Pop „Silver Yantra de la Veliko Târnovo, Bulgaria) şi compozitorii Horia Moculescu şi Mihai Alexandru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite