Eroul mincinos: Din agresor s-a transformat în victimă şi a inventat o poveste lacrimogenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţeanul a reuşit să trezească compasiunea medicilor când a ajuns la spital în stare gravă şi a povestit cum ar fi salvat o tânără care urma să fie tâlhărită. Poliţiştii infirmă varianta acestuia.

La prima vedere, Victor Croitoru, în vârstă de 61 de ani, este cetăţeanul model, cum rar se mai întâlneşte. Bărbatul a ajuns la spital bătut măr şi le-a povestit cu lacrimi în ochi medicilor cum a salvat o domnişoară de la tâlhărie. Nimeni nu ar fi bănuit că ceea ce spune nu este adevărat. De fapt, a vrut să-l bată pe un om al străzii, dar a mâncat o bătaie soră cu moartea de la acesta din urmă, iar aventura lui s-a terminat pe patul de spital.

„Am văzut un individ îmbrăcat neglijent că urmărea o tânără care a scos bani de la bancomat. M-am dus după el şi l-am lovit cu sticla cu apă în cap. A sărit pe mine şi m-a bătut cu nădejde. Am avut noroc de nişte vecini care m-au salvat”, spune Victor Croitoru, cu multă convingere.

Poliţiştii infirmă fapta eroică a gălăţeanului şi precizează că de fapt el este cel care ar fi sărit la bătaie fără motiv, iar tânăra de la bancomat nici măcar nu există.

„Victima care se află internată în spital este cea care a încercat să agreseze un om al străzii. Acesta din urmă a ripostat şi l-a bătut pe celălalt”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare şi l-au internat pentru mai multe investigaţii.

„Victima s-a prezentat la urgenţe cu politraumatisme multiple, traumatism craniocerebral minor şi fractură de piramidă nazală”, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite