Din musafir, în hoţ. Un tânăr a spart un seif şi a plecat cu 30.000 de lei şi alte obiecte de valoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cutie de valori, sursa: Arhivă
Cutie de valori, sursa: Arhivă

Un tânăr din Galaţi a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni după ce a spart un seif şi a plecat cu 30.000 de lei şi alte obiecte de valoare precum parfumuri, ceasuri, telefoane şi mai multe bijuterii din aur.

 Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au identificat un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 22.07-02.09.2021, având sprijinul unui alt tânăr, de 19 ani, şi profitând de faptul că ar fi fost invitat în locuinţa victimei de fratele acesteia, persoana bănuită ar fi forţat sistemul de închidere al unei cutii de valori. Dn aceasta a sustras suma de 30 000 de lei, 10 parfumuri, 4 ceasuri, 2 telefoane mobile şi mai multe bijuterii din aur.

Cu ocazia depistării bărbatului, a fost recuperată o parte din prejudiciu şi restituită păgubitului, potrivit IPJ Galaţi.

Faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat s-a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite