Cum a reuşit un şofer beat să fugă de sub nasul poliţiştilor. El a fost urmărit şi blocat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie

Un şofer de 58 de ani din Galaţi s-a ales cu dosar penal după ce, la un control al poliţiei, a refuzat să prezinte documentele şi a demarat în viteză. El a fost urmărit în trafic şi la scurt timp blocat de poliţişti.

Incidentul a avut loc marţi în jurul orei 06.50, în localitatea Bereşti. Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe strada Trandafirilor.

Potrivit IPJ Galaţi, ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a refuzat să se prezinte şi să înmâneze documentele solicitate, demarând în viteză către localitatea Bereşti-Meria. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, pe care, în scurt timp, l-au blocat în trafic, obligând conducătorul auto să oprească.

Bărbatul, de 58 de ani, identificat la volan, a fost testat alcoolscop, rezultând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei, şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vă recomandăm şi: 

Femeie în comă, după ce a fost lovită de un buldoexcavator. Utilajul era pe o stradă cu lucrări edilitare

Un bărbat a sunat la 112 reclamând că este bătut de fiul său. De fapt, bărbatul era beat, iar fiul era la serviciu

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite