Cum ajungi în cel mai mare parc de aventură din România. Are o suprafață de peste opt hectare VIDEO

0
Publicat:

La doar 15 kilometri de oraşul Galaţi, în inima pădurii Gârboavele, a fost amenajat parcul de aventură EscapeLand, o zonă de agrement spectaculoasă, întinsă pe o suprafață de peste opt hectare.

Parcul de Aventură are o suprafață de peste 8 hectare FOTO: CJ Galați
Parcul de Aventură are o suprafață de peste 8 hectare FOTO: CJ Galați

Pentru a ajunge în parcul de aventură, turiștii trebuie să iasă din orașul Galați pe DN26 până la intersecția cu DN 24 D. Distanța se parcurge în aproximativ 10 minute.

Complexul de agrement din pădurea Gârboavele este singurul de acest tip din județul Galați și are 15 trasee de diferite dificultăți destinate atât copiilor, cât și adulților iubitori de adrenalină, precum și tiroliene spectaculoase, una de 150 metri și alta de 180 metri. Parcul de aventură va fi dotat cu o pistă de bob suspendată, care va putea fi folosită toate anotimpurile.

Inaugurarea a avut loc joi, 4 mai, iar intrarea pentru public a fost liberă. Cei mai încântați au fost copiii care au încercat trasee precum „scara amiralului”, „fusurile suspendate” sau „podul tibetan”.

Parcul de Aventură va fi deschis de miercuri și până duminică (luni și marti va fi închis), între orele 10-20, ultima intrare fiind la ora 17:00.

Tarifele sunt cele mai mici din țară

Pe lângă complexitatea și diversificarea traseelor, parcul de aventură din pădurea Gârboavele mai are un atuu: are tarife pentru toate buzunare și cele mai mici din țară, spun autoritățile.

Miercuri și joi, tariful este de 25 lei pentru copii și 35 de lei pentru adulti, pentru o perioadă de 3 ore, în timp ce vineri, sâmbătă și duminică, tariful este 30 de lei pentru copii și 40 de lei pentru adulți, pentru o perioadă de 3 ore. Pentru fiecare oră suplimentară se va plăti 15 lei (miercuri și joi) sau 20 de lei (vineri-duminică). 

Parcul de Aventură se află în pădurea Gârboavele FOTO: CJ Galați
Parcul de Aventură se află în pădurea Gârboavele FOTO: CJ Galați

„Este situat în Pădurea Gârbovele, cea mai frumoasă zonă a orașului Galați. Parcul de Aventură are cele mai mici tarife din țară, sunt accesibile pentru toate buzunare. De asta am ținut să fie administrat de o societate din subordinea Consiliului Județean. Pe noi nu ne interesează să facem profit, ne interesează să vină lumea să se distreze și să petreacă timpul liber alături de familie”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ Galați. 

Pădurea Gârboavele a devenit un excelent loc de petrecere a timpului liber alături de întreaga familie – fie la un picnic, fie în Parcul de Aventură, la ZOO sau la Muzeul Satului și Muzeul Pescăresc.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite