Cum a mutat un deputat graniţa de est a României VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă Personală/Facebook
sursa: Arhivă Personală/Facebook

Deputatul PNL George Stângă a mutat graniţa României cu Republica Moldova, la aproximativ 20 de kilometri distanţă. Gafa politicianului a fost taxată de mai mulţi cetăţeni pe reţelele de socializare.

Într-o conferinţă de presă la care a participat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, deputatul George Stângă din Galaţi a declarat că punctul de trecere al frontierei Giurgiuleşti şi podul de legătură între România şi Moldova se află peste râul Siret. În realitate, trecerea frontierei se face pe podul de la râul Prut.

„Putem vorbi despre consolidarea podului Giurgiuleşti, podul de peste Siret, de la Vama Giurgiuleşti”, a declarat, sâmbătă, deputatul gălăţean George Stângă.

Gafa deputatului a fost taxată de mai mulţi cetăţeni pe reţelele de socializare.

„Atât de bine îşi cunoaşte judeţul un deputat PNL de Galaţi: după George Stângă, Siretul desparte România de Republica Moldova. Priviţi şi vă minunaţi”, a scris Andrei Moldovan, pe Facebook.

Contactat telefonic de reporterii „Adevărul”, deputatul liberal George Stângă a declarat că a fost „o eroare”, pe care a sesizat-o ulterior.

„Am observat greşeala imediat după conferinţa de presă. A fost pur şi simplu o eroare. Vorbisem înainte de podul de la Cosmeşti, de peste Siret, iar apoi am vorbit despre podul de la Giurgiuleşti”, a precizat, pentru „Adevărul“, George Stângă.  

Conferinţa de presă a avut loc, sâmbătă, 22 mai, la sediul PNL Galaţi, cu ocazia lansării candidaturii liberalei Andra Costache, la Primăria oraşului Târgu Bujor, localitate unde vor avea loc alegeri locale parţiale în ziua de 20 iunie ac. La eveniment a participat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

George Stângă este preşedintele PNL Galaţi şi este la al doilea mandat de parlamentar. 

VIDEO Gafa deputatului PNL George Stângă

 Vă recomandăm şi:

Orban îl critică pe Victor Paul Dobre pentru că vrea pensie specială: S-a situat în afara deciziilor partidului

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite