Conferinţă organizată de Universitatea ”Dunărea de Jos” pe tema produselor cu etichetă curată. Participă profesori de la Universitatea Cornell

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La evenimentul organizat de Universitatea ”Dunărea de Jos” vor conferenţia şi doi specialişti din Statele Unite ale Americii, absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi.

Şcoala doctorală de Inginerie Mecanică şi Industrială din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează vineri, 29 iunie 2018, întâlnirea cu tema „De la tendinţă la realitate: produse alimentare cu etichetă curată”, la care vor conferenţia doi specialişti din Statele Unite ale Americii, absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor.

Este vorba despre dr. ing.  Carmen Moraru, profesor la Facultatea de Ştiinţa Alimentelor, Universitatea Cornell, Ithaca, NY şi dr. ing. Cătălin Moraru, manager tehnic, Covance Food Solutions, Ithaca, NY.

Evenimentul, care este dedicat deopotrivă studenţilor doctoranzi şi cadrelor didactice, va avea loc în sala E207, cu începere de la ora 11,00. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite