Ce spune preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină din România despre tulpina Omicron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dr. Marius Geantă, sursa: Arhivă Personală/FB
dr. Marius Geantă, sursa: Arhivă Personală/FB

Preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină, medicul Marius Geantă, atrage atenţia într-o postare pe pagina sa de Facebook că valul Omicron reprezintă o certitudine. Specialistul susţine că ar trebui să ne facă să înlocuim, în discurs şi comportament, pe „sau” cu „şi”.

„Valul Omicron ar trebui să ne facă să înlocuim, în discurs şi comportament, pe sau cu şi. Vaccin (3 doze) şi testare (teste rapide, înainte de a ne întâlni cu cei vulnerabili) şi purtarea măştii (ideal FFP2)”, a transmis Marius Geantă, pe Facebook. 

Specialistul susţine că vaccinarea este singura soluţie de a ne proteja de forme grave de COVID, de boală şi de deces. 

„Mesajul rămâne clar în continuare: trebuie să te vaccinezi pentru că astfel te pui la adăpost, cu mare probabilitate, de formele grave, de boală şi de deces. 

Restul (parte din <revenim la viata normală>) realmente sunt chiar nişte detalii, într-o situaţie epidemiologică atât de complexă şi în continuă transformare cum este pandemia”, a adăugat medicul.

Vă recomandăm şi:

Medic despre alimentaţia în pandemie: „Nu există soluţii miraculoase, pastile şi alimente minune”

 

Avertismentul unui medic despre dependenţa de internet: Părinţii să apeleze la specialişti şi să nu facă experimente pe copii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite