Câinii de la „Ajutaţi-l pe Lăbuş” vor merge pe stadion, la meciul dintre Oţelul-FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA:Ajutaţi-l pe Lăbuş
SURSA:Ajutaţi-l pe Lăbuş

Jucătorii echipelor de fotbal Oţelul Galaţi şi FCSB vor intra pe teren, la meciul de sâmbătă, însoţiţi de cinci câini proveniţi din adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, care vor putea fi adoptaţi.

Campania „Umple golul din viaţa ta!”, derulată de Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Judeţean Ilfov, ajunge şi în Galaţi. Mai exact, la stadionul Oţelul Galaţi, sâmbătă, de la ora 20.00, înainte meciul dintre Oţelul-FCSB. 

Jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoţiţi de cinci câini, care provin din adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş” şi sunt disponibili pentru adopţie. Câinii sunt deparazitati, vaccinaţi si pregătiţi pentru a fi luaţi acasă de către iubitori de animale.

Campania este susţinută şi de organizaţia Animal Society. Protocolul încheiat între Consiliul Judeţean Ilfov şi Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel naţional şi european.

”Suntem al doilea adăpost privat care ne alăturăm campaniei, primul fiind Adăpostul „Speranţa” din Bucureşti şi suntem extrem de încrezători că mesajul privind adopţia câinilor va fi auzit la nivel naţional”, a declarat Corina Grigore, preşedinte Ajutaţi-l pe Lăbuş. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Povestea „Indianului”, motanul terapeut care ajută animalele să treacă peste traumele suferite FOTO

Cum trăieşte ultima supravieţuitoare a unui cătun de pe malul Siretului. „Am rămas doar cu căţeii. Cu ei, mai uit de necazuri” FOTO

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite