Bătaie în stradă de la o dispută virtuală. Şapte tineri au agresat un adolescent cu care s-au certat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Un adolescent din Galaţi a fost bătut în plină stradă de şapte tineri, în urma unei dispute pe reţelele de socializare. Cei şapte agresorii au fost prinşi de jandarmi şi duşi la sediul poliţiei.

Şapte adolescenţi din Galaţi au fost surprinşi de un jandarm aflat în timpul liber  în timp ce agresau un alt tânăr. Bătaia a pornit de la o dispută avuta pe o reţea de socializare.  

În timp ce se deplasa spre domiciliu, joi, 3 martie, un jandarm aflat în timpul liber a observat un grup de şapte persoane care loveau cu pumnii şi picioarele un tânăr. Jandarmul a intervenit, iar cei şapte au fugit în direcţii diferite. 

„Colegul nostru a alergat după aceştia şi a anunţat echipajul de jandarmerie, indicând direcţia în care au fugit o parte dintre ei. Trei dintre tineri au fost prinşi de jandarm, iar restul au fost prinşi de către echipaje de jandarmerie şi poliţie. 

Persoana agresată are 19 ani şi a fugit de la faţa locului, dar a fost identificată ulterior de către forţele de ordine. Cei şapte tineri au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea continuării verificărilor. Aceştia au vârsta cuprinsă între 16 şi 21 ani, motiv pentru care la sediul poliţiei au fost chemaţi şi părinţii minorilor”,a anunţat Jandarmeria Galaţi.

Persoana agresată a anunţat că depune plângere împotriva agresirilor şi va scoate certificat medico-legal. Cercetările sunt continuate de poliţie.

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO 

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite