Un tren de călători a lovit o basculantă, care a fost proiectată într-o casă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: ISU Brăila
Sursa: ISU Brăila

Un grav accident feroviar s-a petrecut în judeţul Brăila. Un tren de călători a lovit o basculantă, iar în urma impactului maşina a fost proiectată într-o casă. Patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Brăila, un tren cu călători a lovit o autobasculantă în localitatea Baldovineşti, judeţul Brăla. În urma impactului puternic, maşina a fost proiectată într-o casă aflată în apropierea căii ferate. 

Patru persoane au fost rănite, acestea fiind transportate la spital. Este vorba de două persoane din tren şi două din clădirea în care a fost proiectată basculanta.

„În această dimineaţă, şoferul unui tir, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Baldovineşti, la trecerea la nivel cu cale ferată, nu ar fi observat semnalele luminoase şi acustice şi a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Brăila-Galaţi.  

Atât şoferul tirului, cât şi mecanicul de locomotivă în vârstă de 42 de ani, din Brăila, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au informat reprezentanţii IPJ Brăila.

   

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite