Bătaie în plină stradă, la Galaţi. Un individ a lovit un bărbat şi a distrus parbrizul unui autovehicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Două persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Alţi doi participanţi la altercaţie au fost identificaţi de oamenii legii, dar se sustrag cercetărilor.

Miercuri, 19 august, Secţia 3 Politie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, pe bulevardul Dunărea, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

”Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi, după primele verificări, au stabilit că, în seara respectivă, în incinta unei vulcanizări, ar fi avut loc un conflict verbal între mai multe persoane, în urma căruia, un bărbat, din municipiul Galaţi, l-ar fi agresat fizic pe un altul şi ar fi distrus parbrizul unui autoturism”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Doi dintre participanţii la conflict au fost identificaţi la faţa locului, fiind ulterior conduşi la secţie pentru audieri şi reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de joi, 20 august, au fost identificaţi alţi doi participanţi la altercaţie, în prezent, aceştia sustrăgându-se cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite