Avaria de la staţia de apă Şerbeşti a fost remediată. Cartierele afectate sunt din nou alimentate cu apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa potabilă revine în robinetele gălăţenilor. Foto: Adevărul
Apa potabilă revine în robinetele gălăţenilor. Foto: Adevărul

Pentru moment, tensiunea este stabilă şi se poate relua alimentarea cu apă, în regim normal, a tuturor abonaţilor din cartierele afectate.

Apa va fi furnizată cu presiune maximă către toţi consumatorii, fără restricţii, dacă nu apar noi probleme în alimentarea cu energie electrică a staţiilor de pompare.

În cazul în care apar din nou problema, se va trece din nou la furnizarea apei cu presiune mai redusă, astfel încât să putem menţine funcţional şi fără sincope întreg sistemul de alimentare cu apă a oraşului.

Reamintim că astăzi, o avarie majoră la alimentarea cu energiei electrică a Staţiei de captare a apei de adâncime de la Şerbeşti, a făcut ca în cartierele gălăţene IC Frimu, Aurel Vlaicu, Fileşti, Micro 13, 14, 38, 39 A, B şi C, 40 apa să fie furnizată în regim de avarie. Altfel spus, preţ de câteva ore locuitorii acestor cartiere au avut presiunea redusă la apă. Cei mai afectaţi au fost locatarii blocurilor înalte, în special cei care locuiesc la etaje superioare, unde apa nu a curs deloc. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite