Arsenal de arme albe descoperit asupra unor tineri de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 34 de ani, sunt cercetaţi pentru port ilegal de arme albe şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu.

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Transport Valori Galaţi, în timp ce patrulau pe strada Furnaliştilor, au depistat în parcul din zona respectivă, patru tineri care se manifestau zgomotos.

”În urma verificărilor făcute la faţa locului şi a controlului corporal sumar, asupra persoanelor care aveau vârste cuprinse între 19 şi 34 de ani, au fost găsite mai multe obiecte periculoase, printre care şi arme albe (trei cuţite cu lame de lungimi diferite, un spray paralizant, un box metalic, un castet metalic din trei elemente, un ciocan şi o teslă), dar şi un plic cu substanţă vegetală mărunţită, de culoare galben verzuie”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali au întocmit actele de constatare care, împreună cu persoanele în cauză şi obiectele corp delict, au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite