Afaceri ruinate de prostituate: "Clienţii spun că n-au de gând să facă bordel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii firmelor de la ieşirea spre Tecuci se tem că vor ajunge la sapă de lemn din cauza fetelor care se vând în faţa sediilor lor.

Caz incredibil la Galaţi. Patronii care au afaceri la marginea oraşului, la ieşirea spre Tecuci, nu se luptă doar cu criza financiară, ci şi cu... prostituatele. Clienţii rar le mai trec pragul, iar posibilii chiriaşi sau cumpărători de spaţii fug de rup pământul când văd ce se petrece în zonă.

"Blocaj financiar" - Prostituatele din Galaţi datorează statului peste 30 de miliarde de lei vechi


„Nu putem face nimic. Merge foarte prost.  Dacă vine cineva să cumpere sau să închirieze un spaţiu, renunţă instantaneu când vede ce-i în zonă. Spune că nu are de gând să facă bordel. Toţi clienţii fug de noi, de zona asta.  Ne-am săturat de aceste prostituate”, spune Valerica Jugănaru, administratorul unei firme care face tâmplărie din PVC şi aluminiu.

Prostituatele au deschis sezonul reducerilor. Plăceri mai ieftine cu 25%


Patroana spune că nu a primit  niciun răspuns la nenumăratele plângeri depuse la primărie. „Am fost în audienţă la primar pe data de 17 iunie, am fost în şedinţa Consiliului Local şi tot degeaba. Nu s-a rezolvat nimic. Am primit doar promisiuni”, spune Valerica Jugănaru.

O prostituată a sărit de la etajul al doilea ca să nu facă sex oral

Femeia care a transformat Galaţiul în liderul exportului de prostituate va sta nouă ani în puşcărie

EXCLUSIV/Galaţiul este lider pe ţară la traficul de prostituate. O fată se vinde cu 2.500-5.000 de euro!

Mizeria lăsată în urmă, la „sfârşit de program” de către fete îi îngrozeşte pe angajaţii firmelor.

„Tot timpul trebuie să adunăm de aici prezervative, cutii de bere, tampoane. Suntem de râsul lumii. Tot timpul avem intrarea blocată de şoferii de tir care apelează la prostituate. Totul se consumă pe loc, în cabină, dar autorităţile se fac că nu văd”, adaugă patroana.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite