VIDEO Cod Roşu după ora 15.00 în sudul Vrancei. Totodată, Codul Portocaliu se prelungeşte pentru restul judeţului până luni dimineaţa la ora 9.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este pentru prima dată când se instituie Cod Roşu în judeţul nostru, deşi cantităţile de zăpadă nu sunt mai mari decât cele din 2012.

Sudul judeţului Vrancea va intra sub incidenţa Codului Roşu, începând cu ora 15.00, potrivit şefului Administraţiei Naţionale a Meteorologiei, Ioan Sandu.

Meteorologii spun că acest Cod roşu se va menţine până la ora 21.00, timp în care cantităţile de zăpadă care vor cădea vor fi însemnate cantitativ, peste 50 de centimetri, iar vântul va dsufla cu 70-80 de km/h.

Vizibilitatea va fi în acest interval redusă până la zero.

Totodată, în restul judeţului Codul Portocaliu va fi prelungit până luni dimineaţa la ora 9.00.

"Ministrul apărării naţionale a ordonat redislocarea forţelor şi a mijloacelor Diviziei 2 Infanterie către populaţia afectată de căderile masive de zăpadă din judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea.Odată cu apariţia codului roşu, ministrul Duşa a dispus ca toate forţele suplimentare din judeţele Buzău, Vrancea, Brăila şi Galaţi să fie pregătite pentru intervenţii la solicitarea autorităţilor locale", se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale. 

Mai puteţi citi:

Gravidă în nouă luni din Obrejiţa, dusă la Spital la Focşani după intervenţia utilajelor de deszăpezire

Patru drumuri naţionale şi zece drumuri judeţene orau închise duminică la ora 8.00 în Vrancea. Pe E 85 se circulă doar în judeţ, nu şi spre Bucureşti

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite