Gravidă în nouă luni din Obrejiţa, dusă la Spital la Focşani după intervenţia utilajelor de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SMURD acţionează în această dimineaţă pentru transportul la spital a doi copii din Adjud  cu stare febrilă. Pentru acţiunile de deszăpezire a drumurilor publice, au fost implicate 81 de utilaje, dintre care 35 pe drumurile judeţene şi 46 pe cele naţionale.

În cursul nopţii,mai multe autovehicule au rămas blocate în trafic pe drumurile din judeţ.

Astfel, în seara zilei de sambată, 25 ianuarie, la numărul de apel unic 112  s-a anunţat că trei autoturisme în care se aflau opt persoane au rămas blocate pe DJ 204 D între Focşani şi Suraia. Situaţia a fost remediată în scurt timp, după ce s-au contactat reprezentanţii societăţii care asigură deszăpezirea şi un utilaj le-a creat drum pentru a putea continua deplasarea.

În dimineaţade duminică, 26 ianuarie, alte patru situaţii similare au fost rezolvate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă de pe raza comunelor unde au fost semnalate probleme.

În jurul orei 01.20, între Gugeşti şi Dumbrăveni, un autoturism a rămas blocat, în jurul orei 02.00, în localitatea Câmpineanca, un autoturism cu patru persoane a fost scos din zăpadă, în jurul orei 02.20, în municipiul Adjud, la pasarela spre Adjudu-Vechi, alte două autoturisme au fost deblocate.

Totodată, în jurul orei 2.45, un apel anunţat prin intermediul numărului unic de urgenţă solicita ajutor medical pentru o tânără, în vârstă de 18 ani, însărcinată în luna a noua.

O ambulanţă S.A.J. a plecat către locul indicat, dar, deoarece la ieşire din DN 2 (E 85) către Obrejiţa, drumul nu era practicabil, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă a intervenit cu un utilaj pentru facilitarea accesului ambulanţei.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale şi a fost apoi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

În această dimineaţă, la Adjud, o ambulanţă SMURD cu o autoşenilată au plecat să aducă la spitalul Adjud doi copii care prezentau o stare febrilă.

Deplasarea către solicitările de acordare a asistenţei medicale se realizează pe căile de transport terestre, în condiţii de iarnă.

Mai puteţi citi:

Patru drumuri naţionale şi zece drumuri judeţene orau închise duminică la ora 8.00 în Vrancea. Pe E 85 se circulă doar în judeţ, nu şi spre Bucureşti

Traficul pe DN 23 B între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti, închis din cauza viscolului


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite