Un urs rămas captiv într-un gard, eliberat după ce a fost tranchilizat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
urs blocat

La acţiune au participat jandarmi, specialişti de la Agenţia de Protecţia  Mediului, poliţişti, voluntari S.V.S.U. Nistoreşti, angajaţi de la Primăria Nistoreşti, lucrători silvici.

Un urs rămas blocat într-un gard în satul Brădetu, comuna Nistoreşti, a fost eliberat în mediul său natural, după mai multe ore de zbucium. 

Nu se ştie cum a ajuns animalul în situaţia de a nu mai putea să-şi  continue drumul, dar cert este că a fost nevoie de tranchilizarea lui. 

La această acţiune a participat o echipa mixtă compusă din jandarmi, specialişti de la Agenţia de Protecţia  Mediului, poliţişti, voluntari S.V.S.U. Nistoreşti, angajaţi de la Primăria Nistoreşti, lucrători silvici,  medic D.S.V.S.A. şi responsabilul fondului de vânătoare. 

Aceştia au tranchilizat ursul, l-au eliberat din sârma gardului, iar după ce s-a aşteptat să treacă efectul substanţelor tranchilizante Moş Martin a fost eliberat în mediul său natural.

"Facem precizarea că ursul nu a avut de suferit în urma evenimentului neplăcut. Deşi este doar un urs, dacă te întâlneşti cu el este bine să ştii că poate fi periculos, nu încerca să-i dai de mâncare, în prezenţa mirosurilor puternice poate deveni agresiv", au precizat jandarmii vrânceni.

Urs salvat în Vrancea 

613b5ad25163ec42711521ef jpg
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite