Şeful campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta la Focşani, consilierul local PSD Cătălin Vrabie, a împuşcat cocoşi de munte în Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Vrabie a fost şeful campaniei prezidenţiale PSD pe municipiul Focşani iar eşecul a fost unul total, Klaus Iohannis reuşind performanţa să obţină 5000 de voturi peste Victor Ponta.

UPDATE: Cătălin Vrabie ne-a precizat astăzi că a fost în Suedia la vânătoare, dar înainte de alegerile prezidenţiale


După o campaniei electorală fără realizări, consilierul local PSD Cătălin Vrabie, despre care se vorbeşte că va fi candidatul acestei formaţiuni la Primăria Focşani, a ales să-şi înece amarul la vânătoare.

Preşedinte al fondului de vânătoare „Valea Neagră” din Nămoloasa, dar şi vânător pasionat, Cătălin Vrabie a plecat imediat după alegeri în Suedia, acolo unde „s-a deconectat” cu puşca, iar recolta cu care s-a lăudat pe Facebook  a fost un cocoşel de munte pe care l-a luat în ţintă „de divertisment”.

Uşor ironic, cu gândul încă la eşecul din alegeri, Vrabie s-a arătat puţin dezamăgit de ofertă.

„Deşi am la mine în fond destui să pot împuşca 3-4 pe an, a trebuit să mă duc la dracu’n praznic să împuşc unul (n.a. cocoş de munte). Uneori înţeleg de ce pleacă unii din ţară”, a scris Vrabie pe site-ul de socializare.

image

Cătălin Vrabie, de profesie notar public, deţine la Nămoloasa, pe numele soţiei sale, o casă de vânătoare construită cu fonduri europene, aproximativ 200.000 de euro, obţinute de la Grupul Local de Acţiune „Vrancea Sud-Est”, acolo unde preşedinte este chiar finul său, Gabriel Necula, viceprimarul PSD al Focşaniului.

Cătălin Vrabie, la cabana din Nămoloasa FOTO: Viaţa Liberă

1

Mai puteţi citi:

FOTO Consilierul PSD Cătălin Vrabie şi-a construit pensiune de cinci stele în Nămoloasa. Banii europeni i-a obţinut de la GAL-ul condus de finul său, viceprimarul Focşaniului, Gabriel Necula

Alesul focşănean este şi preşedinte al Asociaţiei de Vânătoare „Valea Neagră”, iar pensiunea o va folosi pentru cazarea celor care vor veni să vâneze sau să pescuiască în zonă.

Braconier nedovedit, stăpân peste trei fonduri de vânătoare

Fostul subrefect Cătălin Vrabie, prins în 2006 la o partidă de vânătoare neautorizată, a obţinut domenii fără licitaţie. Trei fonduri de vânătoare din Vrancea şi Galaţi au ajuns pe mâna unei asociaţii constituite anul acesta, al cărei reprezentant este fostul secretar de stat şi subprefect Cătălin Vrabie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite