Primul câştigător la „Românii au talent“ a ajuns falit: „M-am întors de unde am plecat. Fără bani, la Focşani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţu a cheltuit toţi banii câştigaţi la concurs FOTO: facebook
Adrian Ţuţu a cheltuit toţi banii câştigaţi la concurs FOTO: facebook

Adrian Ţuţu, tânărul în vârstă de 23 de ani care a câştigat în anul 2011 prima ediţie a concursului „Românii au talent“ şi premiul de 120.000 de euro, spune că a terminat banii.

După aproape patru ani petrecuţi în Capitală, în lumea showbiz-ului, focşăneanul Adrian Ţuţu, în vârstă de 23 de ani, care a câştigat prima ediţie a concursului organizat de Pro TV „Românii au talent”, a revenit în oraşul natal.

Banii câştigaţi la concurs, 120.000 de euro, s-au „evaporat” repede, spune rapperul, prin investiţiile făcute în videoclipurile sale şi în haine.

„Uite că m-am întors de unde am plecat!! Fără bani, la Focşani!!! Am preferat să bag banii câştigaţi din muzica înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu mă bucur că am procedat aşa, pentru că am ajuns aici şi e momentul să o iau de la 0”, scrie într-o postare pe pagina sa de socializare Adrian Ţuţu.

El spune totuşi că din toată această experienţă s-a ales cu încrederea de sine, „mai mare ca niciodată”. Recunoaşte însă că i-a fost destul de greu să scrie piese cu mesaje sociale ştiindu-se oarecum bogat.

tutu

„Tot ce pot să zic e că mi-a fost destul de greu să am bani şi să încerc să scriu piese cu mesaj social, parcă abia aşteptam să se termine, să ştiu că voi putea scrie din nou cu sufletul şi nu doar poveşti inventate!!! În fiecare dimineaţă mă uit în oglindă şi când îmi zic :"bine ai revenit" mă simt extraordinar de fericit!!! Să nu credeţi că mulţi bani o să vă aducă fericirea. Acum că i-am avut chiar ştiu că nu o aduc”, mai scrie Adrian Ţuţu.

tutu

Tânărul spune că nu va renunţa la muzică, că şi-a improvizat un mini studio în casa unui prieten, unde îşi va produce singur piesele.

Mai puteţi citi:

Adrian Ţuţu, câştigătorul de la „Românii au talent”, iubea religia şi ura matematica/Vezi ce spune fostul diriginte al lui „Eminem din Focşani”

Vestea că Adrian Ţuţu (19 ani) a câştigat prima ediţie a concursului „Românii au talent" i-a luat prin suprindere pe foştii săi profesori de la Liceul Auto din Focşani.

VIDEO "Românii au talent": Trista poveste a focşaneanului Adrian Ţuţu, tânărul care cântă cu mândrie că este român

dolescenţii au cucerit publicul şi juriul la cea de-a treia ediţie a emisiunii, cu numere de beatbox, contorsionism şi hip-hop autohton. Rapperul Adrian Ţuţu (18 ani), Cosmin Agache (14 ani), care face beatboxing, şi gimnasta Ioana Roxana Rotar (13 ani) s-au calificat în etapa următoare.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite