Adrian Ţuţu, câştigătorul de la „Românii au talent”, iubea religia şi ura matematica/Vezi ce spune fostul diriginte al lui „Eminem din Focşani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că Adrian Ţuţu (19 ani) a câştigat prima ediţie a concursului „Românii au talent" i-a luat prin suprindere pe foştii săi profesori de la Liceul Auto din Focşani.

„Mi-a spus că nu vrea să fie inginer sau mecanic, mi-a spus că el vrea să cânte!", îşi începe povestea profesorul Ştefan Ioneanu, cel care timp de doi ani i-a fost diriginte lui Adrian Ţuşu, la Şcoala de Arte şi Meserii a Liceului Auto din Focşani.
Imediat ce a aflat, împreună cu celelalte cadre didactice, de succesul fostului elev, profesorul Ioneanu ne-a declarat că elevul Adrian Ţuţu era deosebit în felul său: o fire artistică, prea puţin aplecată asupra disciplinelor tehnice pe care ar fi trebuit în mod normal să le deprindă la şcoală. Dovadă stau notele din catalog: la religie şi stiinţele umaniste avea note de 8 şi 9, iar la matematică şi celelalte discipline exacte, cu greu fenta corigenţele.
„Ştiam că e orfan, că aveau grijă de el bunicii şi că locuia singur într-un apartament din oraş care fusese al părinţilor săi. Nu a avut probleme cu disciplina. Îi păcea muzică, îşi făcuse o formaţie, „Minorii", cu alţi elevi şi au înregistrat chiar şi un CD", continuă profesorul Ştefan Ioneanu.

Rămâneţi pe focsani.adevarul.ro pentru a afla mai multe despre povestea lui Adrian Ţuţu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite