Primele schimbări politice în Vrancea, după instalarea noului guvern. Direcţia Silvică are din nou şef de la PSD

0
0
Lucian Zamfire revine în postul pe care la ocupat Victor Dumitru
Lucian Zamfire revine în postul pe care la ocupat Victor Dumitru

Lucian Zamfir, care a mai condus instituţia între anii 2012-2020 a revenit de la 1 decembrie în funcţia de director, înlocuindu-l pe liberalul Victor Dumitru.

Odată cu instalarea noului guvern PSD-PNL-UDMR la Palatul Victoria, încep să se producă primele mişcări politice şi la nivelul instituţiilor deconcentrate.

În Vrancea, prima schimbare a fost operată deja la Direcţia Silvică Vrancea, acolo unde liberalul Victor Dumitru, care a condus în ultimii aproape doi ani instituţia, a fost înlocuit cu social-democratul Lucian Zamfir.

O să revin pe postul meu, la Regenerarea Pădurilor, unde sunt responsabil cu activitatea de împăduriri. Eu am fost numit cu delegaţie, pentru o perioadă de un an şi opt luni, iar delegaţia a expirat, ocazie cu care titularul postului a revenit în funcţie, ne-a declarat Victor Dumitru, cel care a deţinut până pe 1 decembrie funcţia de director.

Acesta a mai condus în trecut Ocolul Silvic Focşani şi Ocolul Silvic Adjud. Victor Dumitru este şi ales local în cadrul Consiliului Local Focşani, el fiind liderul de grup al Partidului Naţional Liberal în legislativul focşănean.

Cât îl priveşte pe Lucian Zamfir, acesta a mai condus Direcţia Silvică în perioada guvernelor PSD, între 2012 şi 2020.

În administrarea Direcţiei Silvice Vrancea se află peste 50.000 de hectare de pădure.

În perioada imediat următoare este de aşteptat noi mutări la nivelul instituţiilor deconcertate, acolo unde PNL are directori interimari, cum este Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Vă mai recomandăm:

Şef nou la Direcţia Silvică Vrancea. Noul director a mai avut funcţii de conducere

Ocolul Silvic Focşani are un nou şef. Cine îl înlocuieşte pe Duţă Jr.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri