Petrecere pentru copii organizată de Premium Porc în Parcul Goleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii de vor juca în parc
Copiii de vor juca în parc

Personaje de basm şi clovni pricepuţi vor crea o atmosferă de poveste pe parcursul a trei ore, timp în care toţii copiii vor putea participa la concursuri cu premii şi, dacă vor dori, vor fi coloraţi pe faţă de artişti în face-painting.

Copiii din municipiul Focşani dar şi din localităţile Goleşti, Slobozia Ciorăşti, Coteşti şi Cîrligele sunt invitaţi să participle la Petrecerea Copiilor din Parcul Goleşti, care va fi organizată de Premium Porc Group astazi, de 1 iunie, cu începere de la ora 10.00.

Marele premiu este o bicicletă Mountain Bike care va fi castigată de copilul care va face cea mai frumoasă declaraţie de dragoste părintelui său.

Vor mai fi oferite premii şi celor care vor câştiga concursurile de ”Sărit cu mingea” şi ”Karaoke”.

Participarea la Petrecerea Copiilor este liberă, iar dacă vremea nu va tine cu copiii, petrecerea se va muta în sala de sport a Şcolii Generale Goleşti.

"Îi aşteptăm pe toţii copiii şi pe parinţii acestora pentru că doar aşa vor afla cât de mult îi iubesc fii şi ficele lor", a precizat Adrian Iorgulescu, responsabil de comunicare la Premium Porc Group.

Mai puteţi citi:

Vise colorate de 1 Iunie pentru copiii cu autism de la Centrul „Micul Prinţ”

Ventrilocul Eduard Andrei Sandu îi va distra pe copii, de ziua lor, în Piaţa Unirii

 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite