Pasiunea pentru vinuri a milionarului Daniel Guzu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Guzu se pricepe foarte bine la vinuri
Daniel Guzu se pricepe foarte bine la vinuri

Omul de afaceri cu o avere estimată la 13 milioane de euro a cumpărat terenuri în zona Ţifeşti, pe care a plantat vii şi livezi.

După ce în anul 2009 şi-a vândut acţiunile de la Fabryo , pentru mai multe milioane de euro, omul de afaceri Daniel Guzu, păncean la origini, a dorit să investească în terenuri viticole şi livezi. Acesta a devenit în ultimii ani proprietar al domeniului viticol şi pomicol „Casa Panciu" şi s-a lansat pe piaţa dulceţurilor şi sucurilor naturale.

Produsele, lansate sub brandul „Ana are", sunt realizate în cadrul secţiei de la Ţifeşti, care are o capacitate de depozitare de 1500 de tone.

Aici sunt produse dulceţuri şi sucuri din mere, vişine sau nuci verzi, procesul de fabricaţie fiind complet natural, fără adăugarea de conservanţi sau îndulcitori.

„Îmi doresc ca toate business-urile pe care le dezvolt in acest moment sa respecte natura si sa elimine poluarea industriala. Am implementat principiile de protectie a mediului inca din primii ani de antreprenoriat, iar de cativa ani, de cand am inceput si investitiile in agricultura, aceasta tema eco a devenit o preocupare principala pentru mine", spune Daniel Guzu.

A investit şapte milioane de euro în agricultură şi acum produce propriul vin, sub brandurile Casa, Setilă şi Sagio.

Povesteşte că are o pasiune veche pentru băuturi, pe când era elev ajutându-l pe bunicul său să facă vin şi şampanie iar ca student s-a întreţinut din vânzarea băuturilor aduse de acasă, iar acum a revenit la prima pasiune.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite