Monitorizarea video a midibuzelor Societăţii de Transport Public, soluţie împotriva hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Midibuzele sunt monitorizate video
Midibuzele sunt monitorizate video

Maşinile Societăţii de Transport Public Focşani sunt monitorizate cu un sistem audio-video, care urmăreşte activitatea şoferilor şi comportamentul călătorilor.

Cele 14 midibuze ale Societăţii de Transport Local Focşani sunt monitorizate cu ajutorul unui echipament electronic audio-video care a costat puţin de 3000 de euro.

Dacă sistemul a fost conceput pentru a urmări atât călătorii care nu îşi cumpără bilet, cât şi corectitudinea şoferilor care dau bilete, echipamentul „big brother" se dovedeşte de mare ajutor poliţiei, în depistarea unor hoţi de buzunare care acţionau în înghesuiala specifică autobuzelor.

„Au fost mai multe reclamaţi depuse la poliţie de cetăţeni care au circulat pe midibuzele noastre şi care au fost furaţi, iar înregistrările s-au dovedit utile poliţiştilor. În ultima perioadă nu am mai avut probleme şi nici şoferii nu ne-au mai supărat. Ei dau acum corect bilete la cetăţeni”, ne-a declarat Ionel Diaconu, directorul Societăţii de Transport Public din Focşani.

De altfel, oamenii care călătoresc cu maşinile societăţii de transport local spun că se simt mai în siguranţă ştiindu-se supravegheaţi cu camerele de luat vederi.

Mai puteţi citi:

Societatea de Transport Public de călători a mai achiziţionat două midibuze VIDEO

Primăria Focşani renunţă la autocar şi midibuze pentru a da bani alţi bani la deszăpezire
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite