Mașină a Poliției Vrancea, lovită de un șofer fără permis care a fugit. Era deja căutat în toate țările UE

0
0

Oamenii legii au aflat că pe numele său exista un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului și i-au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și distrugere.

Tânărul avea mandat european de arestare FOTO: IPJ Vrancea„
Tânărul avea mandat european de arestare FOTO: IPJ Vrancea„

Un tânăr din Vrancea le-a făcut zile fripte polițiștilor în cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie. El a refuzat să tragă pe dreapta autoturismul pe care îl conducea.

S-a întâmplat pe raza comunei Homocea, unde polițiștii din cadrul Serviciului Rutier i-au făcut semn să oprească. Acesta însă a refuzat și a demarat în trombă, avariind totodată autospeciala de poliție.

„Astfel, echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe raza județelor Vrancea și Galați, fiind depistat ulterior de către polițiști, pe raza județului Galați. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul în cauză, în vârstă de 25 de ani, nu deținea permis de conducere, iar pe numele acestuia exista un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului”, potrivit IPJ Vrancea.

În această cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și distrugere. 

Teribiliști pe roți

Tot în această vară, un motociclist care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost somat, cu pistoalele din dotare, să se conformeze.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui şi, la un moment dat, l-au forțat să tragă pe dreapta. Bărbatul a coborât de pe motocicletă cu mâinile ridicate, ca în filme, justificându-şi gestul de a nu opri spunând că risca să se rănească.

„Nu am făcut niciun ultraj, clar. Nu puteam frâna. Riscam să cad şi poliţistul a fugit spre mine şi a vrut să mă împingă de pe motor. El venea din dreapta şi eu am virat stânga că altfel mă loveam de el”, a spus biker-ul.

La întâmplarea care a avut loc în comuna Țifești au asistat mai mulţi copii, unul poziţionându-se pe traiectoria pistolului unuia dintre poliţişti.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite