Motociclist oprit de poliţişti pe DN2D şi somat cu arma, în public. Cum s-a ajuns la situaţia limită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au somat pe motociclist să tragă pe dreapta FOTO Captură video
Poliţiştii l-au somat pe motociclist să tragă pe dreapta FOTO Captură video

Întâmplarea a avut loc marţi seară, 19 iulie, pe un drum din judeţul Vrancea, sub privirile mirate ale copiilor şi oamenilor care se aflau acolo. Motociclistul se apără şi spune că nu a avut intenţia de a-i sfida pe oamenii legii.

Un motociclist care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost somat, cu pistoalele din dotare, să conformeze.

S-a întâmplat marţi seara, pe raza comunei vrâncene Ţifeşti, unde  motociclistul i-a ignorat pe poliţişti şi şi-a văzut de drum. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui şi, la un moment dat, l-au înduplecat să tragă pe dreapta.

Bărbatul a coborât de pe motocicletă cu mâinile ridicate, ca în filme, justificându-şi gestul de a nu opri spunând că risca să se rănească.

„Nu am făcut niciun ultraj, clar. Nu puteam frâna. Riscam să cad şi poliţistul a fugit spre mine şi a vrut să mă împingă de pe motor. El venea din dreapta şi eu am virat stânga că altfel mă loveam de el”, a spus biker-ul.

Pe filmare se vede că la întâmplare au asistat mai mulţi copii, unul poziţionându-se pe traiectoria pistolului unuia dintre poliţişti.

Ce spune poliţia

„Ieri, în jurul orei 18.35, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală au efectuat semnal de oprire unui motociclist care se deplasa pe DN2 D Tulnici. Motociclistul şi-a continuat  deplasarea, ignorând un al doilea semnal de oprire efectuat de poliţişti pe raza localităţii Bârseşti. Motociclistul a fost dat în consemn patrulelor de poliţie aflate în dispozitiv şi ulterior, oprit pe raza localităţii Ţifeşti. Motociclistul de 35 de ani din Bucureşti  a fost identificat şi testat atât cu aparatul Drugtest cât şi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării cu amendă,  reţinerea permisului de conducere pentru 30 zile pentru neoprire la semnal şi retragerea certificatului de înmatriculare (plăcuţa cu numărul de înmatriculare avea aplicate dispozitive care diminuau citirea numărului de înmatriculare)", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea 

Vă mai recomandăm:

Urmărire ca în filme pe strada Mare a Unirii între o maşină a poliţiei şi un BMW care nu a oprit la semnalul oamenilor legii

Poliţişti, alergaţi cu furca la Sihlea de un bărbat beat

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite