Mai mulţi petrecăreţi care făceau friptură la etajul 8, în centrul Focşaniului, au scăpat grătarul peste o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreţii au scăpat grătyarul de la etajul 8 FOTO: Jurnal de Vrancea
Petrecăreţii au scăpat grătyarul de la etajul 8 FOTO: Jurnal de Vrancea

Jandarmii foşăneni au sesizat organele de urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, dar au dat şi amenzi.

O petrecere făcută de mai mulţi tineri duminică, 15 mai, într-un apartament de la etajul 8 al unui bloc din Focşani, aflat pe bulevardul central al oraşului, Bulevardul Unirii, putea să se termine cu o tragedie.

În timp ce aceştia chefuiau de mama focului, cu muzica la maxim şi grătarul încins, au scăpat grillul metalic de la balcon. Acesta a căzut peste o maşină, distrugându-i luneta.

Jandarmii au venit la faţa locului şi l-au sancţionat pe proprietarul apartamentului cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. 

”În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis, pentru Jurnal de Vrancea, jandarmii din Focşani. 

Vă mai recomandăm:

Au dansat manele pe maşina Poliţiei, apoi s-au lăudat pe reţelele de socializare. Petrecăreţii, săltaţi de mascaţi | VIDEO

Edil trimis în judecată după ce sediul primăriei a ars în incendiu. Cum se apără cel acuzat de distrugere din culpă
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite