Lăcomia nu mai are limite.Medic din Focşani, arestat pentru luare de mită de la familia unui decedat

0
0
Vadim Betisor
Vadim Betisor

Vadim Beţişor a fost arestat azi noapte de procurorii Parchetului Vrancea, în urma unui flagrant al procurorilor anticorupţie.

Medicul Vadim Beţişor, care lucrează la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar care face şi gărzi la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, acolo unde şef este chiar fratele său Vitalie Beţişor,  a fost arestat azi nopate în urma unui flagrant al procucrorilor anticorupţie.

Potrivit primelor informaţii, medicul fusese solicitat să intervină la un caz de atac cerebral suferit de o persoană din Focşani. Cand a ajuns la faţa locului, medicul Vadim Beţişor nu a mai reuşit să facă nimic pentru pacient, constatatand doar decesul.

Lucrurile au început să se complice pentru medic în momentul în care acesta i-a cerut fiului persoanei decedate o sumă de bani pentru a-i elibera certificatul de deces, astfel încat să nu se mai aplice procedura trimiterii cadavrului la Serviciul Medico Legal.

Suma de 200 de lei plătită iniţial de familia decedatului l-a nemulţumit se pare pe medic,astfel că s-a convenit că lucrurile se vor rezolva pentru 500 de lei.

Spre ghinionul medicului, familia a anunţat procurorii anticorupţie, care au organizat un flagrant la Serviciul de Ambulanţă în momentul în care s-a consumat infracţiunea de dare de mită.

Prin urmare, medicul a fost arestat pentru 24 de ore.

Judecătoarea Topor, reţinută la Focşani în decembrie 2011 pentru luare de mită, a fost eliberată din arest

Poliţistul de la Dumbrăveni a refuzat o mită de 300 de lei

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri