Poliţistul de la Dumbrăveni a refuzat o mită de 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la anticorupţie au efectuat un flagrant
Poliţiştii de la anticorupţie au efectuat un flagrant

Acesta depistase în trafic un bărbat din Focşani, care transporta într-o autoutilitară o bovină fără documente de provenienţă.

Un poliţist de la postul de poliţie Dumbrăveni a oprit ieri în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat din Focşani, pentru o abatere de la regulile de circulaţie.

La controlul efectuat s-a constatat faptul că acesta transporta în interior o bovină fără documente legale de însoţire, ocazie cu care şoferul din Focşani i-a propus şi a insistat ca agentul de poliţie să primească suma de 300 lei, pentru a nu dispune măsurile legale, suma oferită urmând a fi înmânată, la orele 14.00, când va ieşi din serviciu.

      Poliţistul a raportat evenimentul superiorilor apoi s-a luat legătura cu ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie şi împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, la orele 14.10, în sediul Postului de Poliţie Dumbrăveni, focşăneanul a fost prins în flagrant după ce i-a oferit poliţistului suma de 200 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care autorul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite