Jandarmii vrânceni, sfătoşi cu copiii din Tabăra Gălăciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au împărţit pliante copiilor
Jandarmii au împărţit pliante copiilor

De asemenea, jandarmii au distribuit elevilor pliante cu  informaţii referitoare la consecinţele consumului de substanţe nocive – tutun, alcool, droguri – în scopul conştientizării de către aceştia a riscurilor la care se expun.

Astăzi, jandarmii din cadrul compartimentul de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale a I.J.J. Vrancea şi jandamii  montani din Lepşa au desfăşurat la Centrul de Agrement Gălăciuc o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă a copiilor şi a tinerilor.

Copii prezenţi în tabără au primit de la jandarmi sfaturi referitoare la modul de comportare şi autoprotecţia personală, atât pe timpul prezenţei la cursuri, cât şi pe timpul deplasării la şcoală, pentru a evita să devină victimele unor fapte antisociale.

Astfel, copiii au fost sfătuiţi nu  poarte obiecte de valoare din materiale preţioase la vedere să nu intre în contact cu persoane necunoscute sau să se urce în autoturismele unor asemenea persoane, să nu deschidă uşa neunoscuţilor, să dea dovadă de un comportament civilizat în situaţia în care apare o dispută verbală cu un alt coleg şi să nu apeleze la acte de violenţă.

De asemenea, jandarmii au distribuit elevilor pliante cu  informaţii referitoare la consecinţele consumului de substanţe nocive precum tutun, alcool, droguri, în scopul conştientizării de către aceştia a riscurilor la care se expun.

La rândul lor, jandarmii montani au ţinut să precizeze tinerilor cîteva sfaturi cu privire la regulile ce trebuie respectate atunci când aleg să facă o drumeţie montană, recomandări ce au drept scop evitarea producerii unor accidente cu urmări grave.

Mai puteţi citi:

Opt jandarmi montani vor veghea în această vară la siguranţa turiştilor de la Soveja şi Lepşa

Un viitor jandarm din Focşani a cucerit internetul cu vocea sa

 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite