În premieră, la Focşani va avea loc un festival culinar de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival culinar la Focşani
Festival culinar la Focşani

Evenimentul va avea loc peste două săptămâni, timp de trei zile urmând să se deruleze în faţa publicului adevărate demonstraţii culinare.

În perioada 9-11 iunie, Esplanada Casei de Cultură "Leopoldina Bălănuţă" din Focşani va fi gazda primei ediţii a TECTONIC FOOD FEST, un festival culinar de stradă tip gourmet, având invitaţi vendori cu food-trucks, restaurante pop-up, artizani şi producători de delicatese culinare.

Mai mult decât un simplu festival, evenimentul cuprinde demonstraţii culinare, ateliere pentrun copii,concursuri şi jocuri, muzică şi poveşti.

"Festivalurile culinare apărute în peisajul străzii fac o treabă minunată prin a ţine oamenii ocupaţi şi fericiţi pentru câteva zile iar aceste experienţe noi sunt ca o mini-vacanţa chiar în mijlocul rutinei zilnice.  Reţete din toate colţurile lumii, bucătari de excepţie, incrediente de top, se vor întâlni toate într-un decor de poveste şi este cel mai bun pretext pentru a gusta, a râde, a împărtăşi, a socializa şi a fi fericiţi alături de prieteni şi familie în mijlocul comunităţii", potrivit organizatorului, Cătălin Horodincă.

Cei interesaţi de mai multe detalii pot accesa pagina oficială a evenimentului : www.tectonicfestival.ro sau pagina de social media : facebook/tectonicfestival.

TECTONIC FOOD FEST este un proiect iniţiat de Capsicum Grup şi sprijinit de Show Bizz Events, cu ajutorul Bergenbier şi Crama Girboiu.

Programul festivalului:
Vineri - Sâmbăta - Duminica : 10:00 - 21:00
Intrarea este LIBERĂ!

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite