FOTO VIDEO CUP Salubritate a investit peste 300.000 de euro în utilaje de asfaltare. "Vrem să participăm la licitaţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul utilaj a fost pus la muncă FOTO: Ştefan Borcea
Noul utilaj a fost pus la muncă FOTO: Ştefan Borcea

Primul covor asfaltic refăcut de noul utilaj achiziţionat recent a fost realizat miercuri pe strada Fulger, cu o productivitate crescută.

Însărcinată în ultimii ani şi cu lucrările de reparare a străzilor, SC CUP Salubritate, societate la care Consiliul Local Focşani este acţionar majoritar, a achiziţionat recent două utilaje performante care vor grăbi lucrările de reparaţii a străzilor din municipiu.

Este voprba despre un finisor de asfalt Vogele Super 1600 - 3i, care a costat 236.000 de euro, fără TVA, cu o productivitate de 300 de tone pe oră şi o staţie de emulsie bituminoasă, cu o productivitate de două tone pe oră, achiziţionată cu 26.000 de euro, fără TVA.

Primul covor asfaltic refăcut cu ajutorul noul utilaj a fost realizat miercuri, 8 iulie, pe strada Fulger, la eveniment fiind prezent şi primarul Cristi Misăilă, care nu s-a putut abţine să nu se urce pe utilaj.

"Dacă până acum câţiva ani se făceau acele peticiri, iată că s-a reuşit prin eforturi susţinute ale domnului director Vulpoiu să se achiziţioneaze un utilaj de ultimă generaţie, vârf de gamă, care este un finisor foarte bun care ne va ajuta să reparăm mult mai repede străzile din municipiul Focşani. Dorin ca în cel mai scurt timp CUP Salubritate să participe la licitaţii propuse de noi, Primăria Focşani sau alte primării. Mai noo, Compania Naţională de Investiţii şi-a modificat statutul, am depus 15 cereri  pentru 83 de străzi şi aşteptăm să fie scoase la licitaţie aceste lucrări iar CUP Salubritate va avea posibilitatea să se înscrie la aceste licitaţii", a spus primarul Cristi Misăilă.

Potrivit Primăriei Focşani, există o listă a străzilor care vor fi asfaltate în perioada următoare, respectiv Fulger, Pictor Grigorescu, Mitropolit Varlaam, Comisia Centrală, Nicolae Iorga, Leopoldina Bălănuţă.

Vă mai recomandăm:

FOTO Firma care a câştigat contractul de reparaţii a străzilor din Focşani nu-şi asumă lucrările proaste de pe strada Aurora. Artera este plombată din nou

România lucrului prost făcut: cum să nu mai termini niciodată de asfaltat un oraş

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite