FOTO Persoane reţinute pentru furturi în valoare de peste 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă şi combustibil, pe raza judeţului Vrancea.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Focşani şi în 3 comune din judeţul Vrancea, în urma cărora au fost indisponibilizate bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, scule şi unelte electrice, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile a fi folosite la comiterea infracţiunilor.

Totodată, a fost găsită o armă neletala (pistol cu gaze) şi şase cartuşe, susceptibile a proveni din comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, comisă pe raza municipiului Focşani în cursul anului 2016.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2017-martie a.c., şase persoane ar fi sustras din locuinţe diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către alte persoane.

Doi bărbaţi, de 19 respectiv 61 de ani, sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt a cantităţii de aproximativ 500 litri combustibil dintr-un autotren ce se afla parcat pe DN 2 E 85, în afara municipiului Focşani.
 
15 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 euro.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri ce au fost recunoscute de către persoanele vătămate.

Şase  persoane cu vârsta între 19 şi 61 de ani au fost reţinute de poliţişti, urmând a fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Goleşti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite