Fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, bătută cu sălbăticie la Focşani. Agresorul a lovit-o crunt şi a ameninţat c-o omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcisa Balaban şi Nicole Guţă FOTO: Facebook
Narcisa Balaban şi Nicole Guţă FOTO: Facebook

Actele de violenţă au avut loc la sfârşitul lunii mai 2019, iar femeia a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale.

Narcisa Balaban, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă (cei doi au împreună un copil), este parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani, după ce a avut o altă relaţie cu un bărbat care a supus-o la violenţe.

Cornel M. a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Cei doi au avut cu mulţi ani în urmă o relaţie încheiată atunci când bărbatul a fost condamnat la închisoare, pentru tâlhărie.

După ce a ieşit din puşcărie, bărbatul a terorizat-o pe femeie, iar la finalul lunii mai 2019, timp de mai multe zile la rând, a ameninţat-o. Totul a culminat în ziua de 31 mai, când a intrat în casa femeii. Din rechizitoriul procurorilor, rezultă că a bătut-o pe Nicoleta Balaban, care a cerut şi obţinut ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, agresorul fiind cercetat ulterior penal.

„În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară”, se arată în motivarea acţiunii prin care s-a admis emiterea ordinului de protecţie.

La audieri, el a recunoscut că a lovit-o pe femeie. Narcisa Balaban s-a constituit parte civilă, cerând 17.000 de euro pentru îngrijirile medicale, argumentând şi faptul că a fost nevoită să renunţe la o emisiune televizată săptămânală care i-ar fi adus bani mulţi. Cornel M. a fost trimis în judecată după aproape jumătate de an de la comiterea agresiunilor.

Fosta iubită a lui Guţă a avut şi ea în trecut probleme cu legea. În 2014 a fost judecată şi chiar condamnată la puşcărie, pentru tâlhărie, după ce a intrat în casa rivalei sale, la vremea aceea o altă amantă a lui Nicolae Guţă, cunoscută ca "Beyonce de România", aplicându-i o corecţie fizică şi furându-i din casă bijuteriile de aur. 

Narcisa Balaban a stat atunci mai multe zile în arest şi a fost condamnată, în primă instanţă, la 4 ani şi 2 luni închisoare pentru tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe. La apel, însă, părţile s-au împăcat şi femeia a rămas în libertate.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite