Focşănenii, chemaţi cu parfumuri în Piaţa Unirii să schimbe mirosul greu din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Focşani aerul este iresirabil de câteva zile FOTO: Trucaj
În Focşani aerul este iresirabil de câteva zile FOTO: Trucaj

Îngrijoraţi de mirosurile neplăcute care au invadat de câteva săptămâni oraşul, oamenii cu iniţiativă din Focşani i-au atitudine.

Sâmbătă, pe 30 august,  focşănenii sunt invitaţi să vină în Piaţa Unirii, pentru o acţiune inedită, menită să tragă un semnal de alarmă asupra mirosurilor pestilenţiale din oraş.

La evenimentul promovat pe Facebook sub denumirea „Parfumul oraşului meu”, oamenii sunt chemaţi în Piaţa Unirii, înarmaţi cu sticle de parfum, pe care le vor răsturna pe paviment.

„Poate fi un parfum ieftin oricum miroase mai bine decât "parfumul porcilor". Toţi participanţii vom deschide sticluţele de parfum, în acelaşi timp şi le vom răsturna pe caldarâm. Hai să le arătăm că ne pasă de calitatea aerului pe care-l respirăm!”, spun organizatorii acţiunii.

Până acum focşănenii au primit foarte bine această iniţiativă, pe care o sprijină din tot sufletul.

"Ce mult mă bucur pentru această iniţiativă...e timpul să facem ceva...astăzi la prânz am crezut că cedez nervos...a venit un miros foarte puternic...parca anii trecuţi mirosea doar noaptea târziu, dar acum nu mai au nici un pic de bun simt si respect pentru noi...haideţi si voi, toţi cei care aţi fost deranjaţi măcar o dată de mirosul oraşului vostru”, scrie Dorina Mocanu.

Şi consilierul local Dragoş Horhocea crede că iniţiativa e bună. „E oraşul nostru aşa că de ce nu!”

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite