Focşănean, prins cu un laptop furat pe care îl ascundea sub sacou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a furat laptopul dintr-un magazin de electronice din oraş aflat în centrul municipiului.

Un focşănean cu multă dexteritate la furat a reuşit ieri să subtilizeze un laptop de pe raful unui magazin de electronice din municipiu. Probabil acesta a vrut le demonstreze celor care au scris pe prezentarea laptopului cuvintele „cu noi eşti asigurat” că nu este chiar aşa, dar nu i-a mers şi cu Jandarmii, care l-au depistat pe stradă că ascundea ceva sub haină.

„În urma verificărilor efectuate de către patrula de jandarmi s-a constatat că numitul P.I. de 48 ani din Focşani a sustras laptopul dintr-un magazin de electrocasnice aflat în apropiere. Prejudiciul a fost recuperat şi predat pe bază de proces verbal părţii vătămate. Celui în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208 – 209 C.P., documentele urmând a fi predate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, spun jandarmii în comunicatul de presă.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite