Drept la replică la articolul „Bătaia baronilor pentru gunoaiele Vrancei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Pascu este unul dintre cei mai bogaţi români
Corneliu Pascu este unul dintre cei mai bogaţi români

În urma publicării de către ziarul „Adevărul”, în ediţia din 6 mai 2014, a articolului „Bătaia baronilor pentru gunoaiele Vrancei”, patronul Iridex, Corneliu Pascu, a formulat un drept la replică în care menţionează că în firmele pe care le conduce nu este implicat preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

„Doresc să precizez că relaţia dintre subsemnatul şi preşedintele fondator al Partidului Conservator, dl. Dan Voiculescu, este una pur politică, pe linie de partid, dată fiind calitatea mea de membru al partidului şi de vicepreşedinte al acestuia. Dl. Dan Voiculescu nu are şi nu a avut  nicio calitate în vreuna dintre firmele în care subsemnatul are calitatea de acţionar sau administrator”, scrie, în dreptul la replică, patronul Iridex.

Corneliu Pascu a mai precizat că autorul articolului a citat o informaţie din presa centrală, în care se preciza că firma pe care o conduce s-a aflat în centrul unui scandal, urmare a unor nereguli găsite la un obiectiv de investiţii legat tot de managementul deşeurilor.

„Este o insinuare pe cât de vagă şi nefondată, pe atât de vătămătoare,de vreme ce nimic din susţinerea autorului articolului nu corespunde adevărului”, dezminte Corneliu Pascu.

Reproduem mai jos dreptul la replică integral:

1
2

Mai puteţi citi:

Bătaia baronilor pe gunoaiele Vrancei

Banii de la Uniunea Europeană nu ajung nici la gunoi

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite